Twój koszyk jest pusty ...
1 » 2 » Osłonka białkowa karmelowa 80 ''SZYNKOWA''3
Osłonka białkowa karmelowa 80 ''SZYNKOWA''Osłonka białkowa karmelowa 80 ''SZYNKOWA''Osłonka białkowa karmelowa 80 ''SZYNKOWA''
Osłonka białkowa karmelowa 80 ''SZYNKOWA''Osłonka białkowa karmelowa 80 ''SZYNKOWA''Osłonka białkowa karmelowa 80 ''SZYNKOWA''

Osłonka białkowa karmelowa 80 ''SZYNKOWA''

Dostępność: Dostępny

Czas wysyłki: 24 godziny

Koszt wysyłki: od 12,00 zł Dostępne formy wysyłki dla oglądanego produktu:InPost Paczkomaty 24/7 - 12,00 zł
Kurier InPost - 13,50 zł
Paczka InPost Ubezpieczona - 16,00 zł

Stan produktu: Nowy

Długość
5mb
100m + 157,50 zł

Cena: 10,00 zł

Ilość: szt.
Dodaj do koszyka

dodaj do schowka

  • Opis produktu
  • Recenzje produktu (0)
Osłonka białkowa fi80 z nadrukiem ''SZYNKOWA'' - kaliber po napełnieniu produktu 76-78mm. Kolor karmelowy.

1SZT = 5MB OSŁONKI LUB WIELOKROTNOŚĆ. LEPSZA CENA PRZY ZAKUPIE 100M.

Zastosowanie:
Osłonki białkowe stosowane są do małych, średnich i dużych kiełbas oraz innych wyrobów wędliniarskich wędzonych i parzono - wędzonych  np.  krakowska, szynkowa,  żywiecka.

Zalety: Nadają wyrobom naturalny, apetyczny wygląd pozwalają na uzyskanie wspaniałego koloru wędzenia dobrze przepuszczają czynniki smakowe i zapachowe przepuszczalne dla dymu i pary wodnej wydajne w procesie produkcji zapewniają możliwość klipsowania na automatach przyjazne dla środowiska.

Sposób użycia: Przed użyciem osłonkę moczyć w temperaturze około 20°C w czasie 15 minut w 10% roztworze soli (dla osłonek marszczonych i drukowanych czas wydłużyć) przy produkcji wędlin należy przestrzegać temperatury wędzenia - max. 90°C oraz gotowania w parze wodnej przy powolnym podwyższaniu temperatury wewnątrz produktu (15-20 minut przy temperaturze 60°C, a dalej max. do 75°C).

Nikt jeszcze nie napisał recenzji do tego produktu. Bądź pierwszy i napisz recenzję.

Napisz recenzję
Oprogramowanie sklepu shopGold.pl