Twój koszyk jest pusty ...
1 » 2 » Osłonka białkowa cebulowa 653
Osłonka białkowa cebulowa 65
Nowość

Osłonka białkowa cebulowa 65

Dostępność: Dostępny

Czas wysyłki: 24 godziny

Koszt wysyłki: od 10,00 zł Dostępne formy wysyłki dla oglądanego produktu:Poczta Polska Odbiór w punkcie - 10,00 zł
Paczka Pocztowa (kurier 48) - 11,50 zł
Paczka Pocztowa Ubezpieczona - 19,00 zł
InPost Paczkomaty 24/7 - 11,50 zł

Numer katalogowy: ob65c

Stan produktu: Nowy

Długość
5mb
100m + 121,00 zł

Cena: 8,50 zł

Ilość: szt.
Dodaj do koszyka

dodaj do schowka

  • Opis produktu
  • Recenzje produktu (0)
Osłonka białkowa fi65 - kaliber po napełnieniu produktu 66-68mm. Kolor jasny cebulowy.

1SZT = 5MB OSŁONKI LUB WIELOKROTNOŚĆ. LEPSZA CENA PRZY ZAKUPIE 100M.

Zastosowanie:
Osłonki białkowe stosowane są do małych, średnich i dużych kiełbas oraz innych wyrobów wędliniarskich wędzonych oraz parzono - wędzonych  np; krakowska, szynkowa, żywiecka.

Zalety: Nadają wyrobom naturalny, apetyczny wygląd pozwalają na uzyskanie wspaniałego koloru wędzenia dobrze przepuszczają czynniki smakowe i zapachowe przepuszczalne dla dymu i pary wodnej wydajne w procesie produkcji zapewniają możliwość klipsowania na automatach przyjazne dla środowiska.

Sposób użycia: Przed użyciem osłonkę moczyć w temperaturze około 20°C w czasie 15 minut w 10% roztworze soli (dla osłonek marszczonych i drukowanych czas wydłużyć) przy produkcji wędlin należy przestrzegać temperatury wędzenia - max. 90°C oraz gotowania w parze wodnej przy powolnym podwyższaniu temperatury wewnątrz produktu (15-20 minut przy temperaturze 60°C, a dalej max. do 75°C).

Nikt jeszcze nie napisał recenzji do tego produktu. Bądź pierwszy i napisz recenzję.

Napisz recenzję
Oprogramowanie sklepu shopGold.pl