Naturalny klasyczny sos sojowy ciemny. Kraj pochodzenia: Litwa Charakterystyka produktu: Naturalnie warzone sosy sojowe Smokeland są produkowane według tradycyjnej receptury. Ta wszechstronna przyprawa doskonale nadaje się do niemal każdego rodzaju…
Naturalny dym wędzarniczy w płynie do różnych rodzajów mięsa i ryb. Tradycyjny aromat dymu z twardego drewna. Kraj pochodzenia: Litwa Charakterystyka produktu: Naturalny dym wędzarniczy w płynie do różnych rodzajów mięsa i ryb o tradycyjnym aromacie…
Naturalny dym wędzarniczy w płynie Orzesznik Uniwersalny. Tradycyjny aromat dymu z twardego drewna Hickory Premium. Kraj pochodzenia: Litwa Charakterystyka produktu: Jest to najbardziej uniwersalny produkt ze wszystkich produktów Smokeland, odpowiedni…
Naturalny dym wędzarniczy w płynie do kurczaka. Tradycyjny aromat dymu z orzesznika. Kraj pochodzenia: Litwa Charakterystyka produktu: Naturalny dym wędzarniczy w płynie do kurczaka o tradycyjnym aromacie dymu z orzesznika. Doskonały produkt dla…
Naturalny dym wędzarniczy w płynie do różnych rodzajów mięsa i ryb. Tradycyjny aromat dymu z twardego drewna. Kraj pochodzenia: Litwa Charakterystyka produktu: Naturalny dym wędzarniczy w płynie do różnych rodzajów mięsa i ryb o tradycyjnym aromacie…
Naturalny dym wędzarniczy w płynie Orzesznik Uniwersalny. Tradycyjny aromat dymu z twardego drewna Hickory Premium. Kraj pochodzenia: Litwa Charakterystyka produktu: Jest to najbardziej uniwersalny produkt ze wszystkich produktów Smokeland, odpowiedni…
Naturalny dym wędzarniczy w płynie do kurczaka. Tradycyjny aromat dymu z orzesznika. Kraj pochodzenia: Litwa Charakterystyka produktu: Naturalny dym wędzarniczy w płynie do kurczaka o tradycyjnym aromacie dymu z orzesznika. Doskonały produkt dla…
Olej roślinny rzepakowy o naturalnym aromacie dymnym. Kraj pochodzenia: Litwa Charakterystyka produktu: Olej roślinny rzepakowy o łagodnym naturalnym aromacie dymnym. Doskonały produkt dla tych, którzy nie mają możliwości wędzenia, a lubią aromat…
Naturalny ekstrakt dymu do kiełbas grubo i średnio rozdrobnionych, do wyrobów garmażeryjnych, przetworów rybnych oraz solanek nastrzykowych. Przed dawkowaniem proszek należy uwodnić w solance. Skład: według specyfikacji karty produktu. Dawkowanie:…
Krew wieprzowa suszona stosowana jako substytut krwi świeżej do wyrobu salcesonu czarnego, kaszanki i krupnioków śląskich. Znajduje zastosowanie także w wędkarstwie do robienia zanęty na ryby. Krew należy rozpuścić w letniej wodzie 20-25°C. Produkt należy…
Polifosforan sodu E 452 stosowany do produkcji wędzonek wieprzowych (oprócz boczków, słoniny i wędzonek surowo dojrzewających), wędzonek drobiowych, szynek konserwowych pasteryzowanych i sterylizowanych (z wyjątkiem konserw typu mielonka) oraz wędzonek…