Korzystanie z tej witryny oznacza wyrażenie zgody na wykorzystanie plików cookies.
Więcej informacji możesz znaleźć w naszej Polityce prywatności.
Nie pokazuj więcej tego komunikatu
sklep-masarski.pl
zawartość Twojego koszyka
0 szt.  o wartości: 0,00 zł
Koszyk
  Katalog » Literatura » Wędzenie mięsa kiełbas i ryb. Zrób to sam - Egon Binder
Moje konto    
Informacje o produkcie
Wędzenie mięsa kiełbas i ryb. Zrób to sam - Egon Binder
Cena produktu: 24,00 zł
Zamawiana ilość:  
Wędzenie mięsa kiełbas i ryb. Zrób to sam - Egon Binder
Dostępność Dostępny
Jednostka miary szt
Opis
Linki

Wędzenie jest nie tylko obrosłą w tradycje metodą ochrony mięsa i ryb przed zepsuciem - pierś kurczęcia bądź gęsi, kawałek baraniny lub właśnie złowiona na wędkę ryba stają się w dymie wybornymi przysmakami.
Wytwarzanie dymu: wędzenie zimne, ciepłe i gorące; środki wytwarzania dymu; jak działa dym.
Piece i komory wędzarnicze: małe urządzenia ogrodowe, do użycia na kempingu i przy łowisku ryb; wędzarnie do samodzielnego wykonania; szafy i komory wędzarnicze; jak unikać błędów w czasie wędzenia.
Wędzenie mięsa i kiełbas: ważne reguły peklowania; wędzonki z wieprzowiny, baraniny, drobiu lub dziczyzny; kiełbasa surowa, parzona i gotowana; jaki dym do jakiej kiełbasy; przepisy.

Wędzenie ryb: patroszenie, czyszczenie, solenie; metody wędzenia; gatunki ryb polecane do wędzenia; przechowywanie i zamrażanie; przepisy.

  • liczba stron: 120
  • okładka: miękka
  • wydawnictwo: 2014 MTCO
Poprzednia strona Produkt 5 z 8
w kategorii Literatura
Następna strona
Pozostałe produkty z kategorii Literatura
 
Myśliwska książka kucharska - A.Grzyb
Myśliwska książka kucharska - A.Grzyb 39,00 zł
Myśliwska książka kucharska. Ciekawy zbiór przepisów polskiej kuchni myśliwskiej, przygotowany przez Andrzeja Grzyba. Obowiązkowa pozycja w biblioteczce każdego myśliwego i/lub jego żony! Myśliwska książka kucharska - Dane ... 
 
Domowy wyrób alkoholu - Historia samogonu. Przepisy.
Domowy wyrób alkoholu - Historia samogonu. ... 26,00 zł
Domowy wyrób alkoholu - Historia samogonu. Porady. Przepisy - opis produktu: Alkohol towarzyszy ludzkości od zarania dziejów. Jest bardzo prawdopodobne, że już Sumerowie znali zasady destylacji i wykorzystywali je przy produkcji wonnych ... 
 
Kiełbasy własnego wyrobu - Bernard Gahm
Kiełbasy własnego wyrobu - Bernard Gahm 27,00 zł
Krucha i chuda kiełbasa, soczysta szynka, smakowity pasztet. Zawsze świeże, pachnące, doprawione według własnego gustu, bez konserwantów. To jest możliwe i wcale nietrudne. Wystarczy dobre mięso, podstawowy sprzęt kuchenny i trochę ... 
 
Destylaty alkoholowe z owoców - Birgit Essich, Hagmann Klaus
Destylaty alkoholowe z owoców - Birgit Essich, ... 31,50 zł
Kto choć raz miał do czynienia z przygotowaniem surowca, destylacją i smakowaniem destylatów z owoców, ten chętnie będzie do tego wracał. Książka ta przedstawia proces wytwarzania destylatów alkoholowych z owoców oraz najważniejsze ... 
 
Domowe kiełbasy. 100 najlepszych przepisów - Warren R. Anderson
Domowe kiełbasy. 100 najlepszych przepisów - ... 31,00 zł
Autor przedstawia kompletny poradnik przygotowywania wszelkiego rodzaju kiełbas: wołowych i wieprzowych, w osłonkach i bez, drobiowych i z dziczyzny, wędzonych, fermentowanych i wielu innych. Podaje dokładne instrukcje, jak mielić mięso, ... 
Koszyk
... jest pusty
Odbiór w PUNKCIE

Logowanie
Informacje
Kontakt
Tel
605 034 713
Tel
664 428 474
Godziny działania sklepu
Pn-So 9-16
Zadaj pytanie on-line
Recenzje
Bestsellery
Nowości
Zobacz wszystkie
2908106 wywołań od 21 maj 2013