Korzystanie z tej witryny oznacza wyrażenie zgody na wykorzystanie plików cookies.
Więcej informacji możesz znaleźć w naszej Polityce prywatności.
Nie pokazuj więcej tego komunikatu
sklep-masarski.pl
zawartość Twojego koszyka
0 szt.  o wartości: 0,00 zł
Koszyk
  Katalog » Literatura » Ryby, Wędzenie, grilowanie i marynowanie - Wolfgang Hauer
Moje konto    
Informacje o produkcie
Ryby, Wędzenie, grilowanie i marynowanie - Wolfgang Hauer
Cena produktu: 32,50 zł
Zamawiana ilość:  
Ryby, Wędzenie, grilowanie i marynowanie - Wolfgang Hauer
Dostępność Dostępny
Jednostka miary szt
Opis
Linki
Wędzone ryby - aromatyczne, jedzone jeszcze ciepłe. To właśnie po takie rarytasy ustawiają się kolejki do wędzarni nad morzem i na jeziorach. Jeśli lubicie ryby, to powiecie, że nie ma nic lepszego. Oczywiście najlepiej smakuje złowiona samodzielnie, ale nie można mieć wszystkiego. Sklepy oferują solidny asortyment świeżych ryb, więc zdobycie surowca nie jest problemem. Książka powstała dla tych, którzy smakiem świeżo wędzonej ryby chcą się cieszyć zawsze, kiedy mają na to ochotę. Po raz kolejny powtórzę: nie musimy dysponować posiadłością aby wędzić. Możemy przygotować doskonałe pstrągi, okonie, dorsze, śledzie, dzwonka łososia, karpia, leszcza, flądrę, itd. mając do dyspozycji jedynie wok z pokrywą i sprawny wyciąg w kuchni. W książce znajdziemy dokładne wskazówki na temat utrwalania ryb; solenia, peklowania i dalszej obróbki z dokładnymi recepturami.

Dane:
  • liczba stron: 88
  • okładka: twarda
  • wydawnictwo: Multico 2015r.
  • Stan produktu: nowy, nieużywany
Poprzednia strona Produkt 8 z 8
w kategorii Literatura
 
Pozostałe produkty z kategorii Literatura
 
Myśliwska książka kucharska - A.Grzyb
Myśliwska książka kucharska - A.Grzyb 39,00 zł
Myśliwska książka kucharska. Ciekawy zbiór przepisów polskiej kuchni myśliwskiej, przygotowany przez Andrzeja Grzyba. Obowiązkowa pozycja w biblioteczce każdego myśliwego i/lub jego żony! Myśliwska książka kucharska - Dane ... 
 
Domowy wyrób alkoholu - Historia samogonu. Przepisy.
Domowy wyrób alkoholu - Historia samogonu. ... 26,00 zł
Domowy wyrób alkoholu - Historia samogonu. Porady. Przepisy - opis produktu: Alkohol towarzyszy ludzkości od zarania dziejów. Jest bardzo prawdopodobne, że już Sumerowie znali zasady destylacji i wykorzystywali je przy produkcji wonnych ... 
 
Kiełbasy własnego wyrobu - Bernard Gahm
Kiełbasy własnego wyrobu - Bernard Gahm 27,00 zł
Krucha i chuda kiełbasa, soczysta szynka, smakowity pasztet. Zawsze świeże, pachnące, doprawione według własnego gustu, bez konserwantów. To jest możliwe i wcale nietrudne. Wystarczy dobre mięso, podstawowy sprzęt kuchenny i trochę ... 
 
Destylaty alkoholowe z owoców - Birgit Essich, Hagmann Klaus
Destylaty alkoholowe z owoców - Birgit Essich, ... 31,50 zł
Kto choć raz miał do czynienia z przygotowaniem surowca, destylacją i smakowaniem destylatów z owoców, ten chętnie będzie do tego wracał. Książka ta przedstawia proces wytwarzania destylatów alkoholowych z owoców oraz najważniejsze ... 
 
Domowe kiełbasy. 100 najlepszych przepisów - Warren R. Anderson
Domowe kiełbasy. 100 najlepszych przepisów - ... 31,00 zł
Autor przedstawia kompletny poradnik przygotowywania wszelkiego rodzaju kiełbas: wołowych i wieprzowych, w osłonkach i bez, drobiowych i z dziczyzny, wędzonych, fermentowanych i wielu innych. Podaje dokładne instrukcje, jak mielić mięso, ... 
Koszyk
... jest pusty
Odbiór w PUNKCIE

Logowanie
Informacje
Kontakt
Tel
605 034 713
Tel
664 428 474
Godziny działania sklepu
Pn-So 9-16
Zadaj pytanie on-line
Recenzje
Bestsellery
Nowości
Zobacz wszystkie
2908105 wywołań od 21 maj 2013