Literatura : Wyroby Domowe
Korzystanie z tej witryny oznacza wyrażenie zgody na wykorzystanie plików cookies.
Więcej informacji możesz znaleźć w naszej Polityce prywatności.
Nie pokazuj więcej tego komunikatu
sklep-masarski.pl
zawartość Twojego koszyka
0 szt.  o wartości: 0,00 zł
Koszyk
  Katalog » Literatura
Moje konto    
Literatura
Wyświetlanie od 1 do 8 (z 8 pozycji) Stron:  1 
 Foto   Nazwa   Producent   Cena   Koszyk 
 
Destylaty alkoholowe z owoców - Birgit Essich, Hagmann Klaus
 Destylaty alkoholowe z owoców - Birgit Essich, ...     Cena:
31,50 zł

Kto choć raz miał do czynienia z przygotowaniem surowca, destylacją i smakowaniem destylatów z owoców, ten chętnie będzie do tego wracał. Książka ta przedstawia proces wytwarzania destylatów alkoholowych z owoców oraz najważniejsze ... 
 
Domowy wyrób alkoholu - Historia samogonu. Przepisy.
 Domowy wyrób alkoholu - Historia samogonu. ...     Cena:
26,00 zł

Domowy wyrób alkoholu - Historia samogonu. Porady. Przepisy - opis produktu: Alkohol towarzyszy ludzkości od zarania dziejów. Jest bardzo prawdopodobne, że już Sumerowie znali zasady destylacji i wykorzystywali je przy produkcji wonnych ... 
 
Kiełbasy własnego wyrobu - Bernard Gahm
 Kiełbasy własnego wyrobu - Bernard Gahm     Cena:
27,00 zł

Krucha i chuda kiełbasa, soczysta szynka, smakowity pasztet. Zawsze świeże, pachnące, doprawione według własnego gustu, bez konserwantów. To jest możliwe i wcale nietrudne. Wystarczy dobre mięso, podstawowy sprzęt kuchenny i trochę ... 
 
Myśliwska książka kucharska - A.Grzyb
 Myśliwska książka kucharska - A.Grzyb     Cena:
39,00 zł

Myśliwska książka kucharska. Ciekawy zbiór przepisów polskiej kuchni myśliwskiej, przygotowany przez Andrzeja Grzyba. Obowiązkowa pozycja w biblioteczce każdego myśliwego i/lub jego żony! Myśliwska książka kucharska - Dane ... 
 
Wędzenie mięsa kiełbas i ryb. Zrób to sam - Egon Binder
 Wędzenie mięsa kiełbas i ryb. Zrób to sam - ...     Cena:
24,00 zł

Wędzenie jest nie tylko obrosłą w tradycje metodą ochrony mięsa i ryb przed zepsuciem - pierś kurczęcia bądź gęsi, kawałek baraniny lub właśnie złowiona na wędkę ryba stają się w dymie wybornymi przysmakami. Wytwarzanie dymu: ... 
 
Domowe kiełbasy. 100 najlepszych przepisów - Warren R. Anderson
 Domowe kiełbasy. 100 najlepszych przepisów - ...     Cena:
31,00 zł

Autor przedstawia kompletny poradnik przygotowywania wszelkiego rodzaju kiełbas: wołowych i wieprzowych, w osłonkach i bez, drobiowych i z dziczyzny, wędzonych, fermentowanych i wielu innych. Podaje dokładne instrukcje, jak mielić mięso, ... 
 
Domowe wędzenie ryb - Egon Binder
 Domowe wędzenie ryb - Egon Binder     Cena:
22,00 zł

Domowe wędzenie ryb. Wydanie III - opis wydawcy: Autor książki odkrywa wszystkie tajniki wędzenia ryb. Przedstawia gatunki idealne do wędzenia. Doradza, w jaki sposób transportować i przechowywać ryby, jak je oczyszczać, skrobać i ... 
 
Ryby, Wędzenie, grilowanie i marynowanie - Wolfgang Hauer
 Ryby, Wędzenie, grilowanie i marynowanie - ...     Cena:
32,50 zł

Wędzone ryby - aromatyczne, jedzone jeszcze ciepłe. To właśnie po takie rarytasy ustawiają się kolejki do wędzarni nad morzem i na jeziorach. Jeśli lubicie ryby, to powiecie, że nie ma nic lepszego. Oczywiście najlepiej smakuje złowiona ... 
Wyświetlanie od 1 do 8 (z 8 pozycji) Stron:  1 
Koszyk
... jest pusty
Odbiór w PUNKCIE

Logowanie
Informacje
Kontakt
Tel
605 034 713
Tel
664 428 474
Godziny działania sklepu
Pn-So 9-16
Zadaj pytanie on-line
Recenzje
Bestsellery
Nowości
Zobacz wszystkie
2907837 wywołań od 21 maj 2013