Korzystanie z tej witryny oznacza wyrażenie zgody na wykorzystanie plików cookies.
Więcej informacji możesz znaleźć w naszej Polityce prywatności.
Nie pokazuj więcej tego komunikatu
sklep-masarski.pl
zawartość Twojego koszyka
0 szt.  o wartości: 0,00 zł
Koszyk
  Katalog » Literatura » Kiełbasy własnego wyrobu - Bernard Gahm
Moje konto    
Informacje o produkcie
Kiełbasy własnego wyrobu - Bernard Gahm
Cena produktu: 27,00 zł
Zamawiana ilość:  
Kiełbasy własnego wyrobu - Bernard Gahm
Dostępność Dostępny
Jednostka miary szt
Opis
Linki

Krucha i chuda kiełbasa, soczysta szynka, smakowity pasztet. Zawsze świeże, pachnące, doprawione według własnego gustu, bez konserwantów. To jest możliwe i wcale nietrudne. Wystarczy dobre mięso, podstawowy sprzęt kuchenny i trochę chęci Tu znajdziesz wypróbowane, tradycyjne przepisy na kiszki, salcesony, serdelki, parówki, pasztety, szynki, galarety, wędzenie kiełbas. Przy każdym przepisie zdjęcie gotowego wyrobu. Domowy wyrób wędlin to: rodzinne spędzenie wolnego czasu - nic tak nie spaja domowników, jak wspólne działanie sukces towarzyski - zaproś gości, zadziw ich, smakiem wędlin własnego wyrobu zdrowsze odżywianie - bez konserwantów, zawsze świeże, smaczne i pożywne.

Format: 13 x 19 cm
Liczba stron:
144
Oprawa:
kartonowa
Wydanie: 2014 MTCO

Poprzednia strona Produkt 3 z 8
w kategorii Literatura
Następna strona
Pozostałe produkty z kategorii Literatura
 
Myśliwska książka kucharska - A.Grzyb
Myśliwska książka kucharska - A.Grzyb 39,00 zł
Myśliwska książka kucharska. Ciekawy zbiór przepisów polskiej kuchni myśliwskiej, przygotowany przez Andrzeja Grzyba. Obowiązkowa pozycja w biblioteczce każdego myśliwego i/lub jego żony! Myśliwska książka kucharska - Dane ... 
 
Domowy wyrób alkoholu - Historia samogonu. Przepisy.
Domowy wyrób alkoholu - Historia samogonu. ... 26,00 zł
Domowy wyrób alkoholu - Historia samogonu. Porady. Przepisy - opis produktu: Alkohol towarzyszy ludzkości od zarania dziejów. Jest bardzo prawdopodobne, że już Sumerowie znali zasady destylacji i wykorzystywali je przy produkcji wonnych ... 
 
Destylaty alkoholowe z owoców - Birgit Essich, Hagmann Klaus
Destylaty alkoholowe z owoców - Birgit Essich, ... 31,50 zł
Kto choć raz miał do czynienia z przygotowaniem surowca, destylacją i smakowaniem destylatów z owoców, ten chętnie będzie do tego wracał. Książka ta przedstawia proces wytwarzania destylatów alkoholowych z owoców oraz najważniejsze ... 
 
Domowe kiełbasy. 100 najlepszych przepisów - Warren R. Anderson
Domowe kiełbasy. 100 najlepszych przepisów - ... 31,00 zł
Autor przedstawia kompletny poradnik przygotowywania wszelkiego rodzaju kiełbas: wołowych i wieprzowych, w osłonkach i bez, drobiowych i z dziczyzny, wędzonych, fermentowanych i wielu innych. Podaje dokładne instrukcje, jak mielić mięso, ... 
 
Wędzenie mięsa kiełbas i ryb. Zrób to sam - Egon Binder
Wędzenie mięsa kiełbas i ryb. Zrób to sam - ... 24,00 zł
Wędzenie jest nie tylko obrosłą w tradycje metodą ochrony mięsa i ryb przed zepsuciem - pierś kurczęcia bądź gęsi, kawałek baraniny lub właśnie złowiona na wędkę ryba stają się w dymie wybornymi przysmakami. Wytwarzanie dymu: ... 
Koszyk
... jest pusty
Odbiór w PUNKCIE

Logowanie
Informacje
Kontakt
Tel
605 034 713
Tel
664 428 474
Godziny działania sklepu
Pn-So 9-16
Zadaj pytanie on-line
Recenzje
Bestsellery
Nowości
Zobacz wszystkie
2908108 wywołań od 21 maj 2013