Korzystanie z tej witryny oznacza wyrażenie zgody na wykorzystanie plików cookies.
Więcej informacji możesz znaleźć w naszej Polityce prywatności.
Nie pokazuj więcej tego komunikatu
sklep-masarski.pl
zawartość Twojego koszyka
0 szt.  o wartości: 0,00 zł
Koszyk
  Katalog » FAQ - Często zadawane pytania
Moje konto    
FAQ
1. Ile potrzebuję jelit naturalnych aby zrobić 10kg cienkiej kiełbasy ?
2. Jak przygotować jelita naturalne przed napełnieniem ?
3. Czy kaliber jelita naturalnego oznacza średnicę po napełnieniu ?
4. Co zrobić z jelitami które nie zostały zużyte podczas produkcji ?
5. Ile soli użyć do peklowania i jak długo moczyć mięso w zalewie?
Dalej
Koszyk
... jest pusty
Odbiór w PUNKCIE

Logowanie
Informacje
Kontakt
Tel
605 034 713
Tel
664 428 474
Godziny działania sklepu
Pn-So 9-16
Zadaj pytanie on-line
Recenzje
Bestsellery
Nowości
Zobacz wszystkie
2907851 wywołań od 21 maj 2013