Dodatki funkcjonalne : Wyroby Domowe
Korzystanie z tej witryny oznacza wyrażenie zgody na wykorzystanie plików cookies.
Więcej informacji możesz znaleźć w naszej Polityce prywatności.
Nie pokazuj więcej tego komunikatu
sklep-masarski.pl
zawartość Twojego koszyka
0 szt.  o wartości: 0,00 zł
Koszyk
  Katalog » Dodatki funkcjonalne
Moje konto    
Dodatki funkcjonalne
Wyświetlanie od 1 do 10 (z 11 pozycji) Stron:  1  2  [Następna >>] 
 Foto   Nazwa   Producent   Cena   Koszyk 
 
Żelatyna wieprzowa 100g
 Żelatyna wieprzowa 100g     Cena:
3,90 zł

Żelatyna wieprzowa stosowana jako nieodłączny dodatek przy wyrobie galaret i studzin.  Dawkowanie: 100g/litr. 
 
Żelatyna wieprzowa 1kg
 Żelatyna wieprzowa 1kg     Cena:
33,40 zł

Naturalna żelatyna wieprzowa. Ma szerokie zastosowanie zarówno w kuchni, jak i w przemyśle spożywczym. Zastosowanie żelatyny: Do galaret z różnego rodzaju mięs, warzyw i ryb. Doskonale nadaje się także do galaretek owocowych lub ... 
 
Żelatyna wieprzowa 250g
 Żelatyna wieprzowa 250g   Produkcja Polska  Cena:
9,60 zł

Żelatyna wieprzowa stosowana jako nieodłączny dodatek przy wyrobie galaret i studzin.  Dawkowanie: 100g/litr. 
 
Hamina_S 100g
 Hamina_S 100g     Cena:
3,00 zł

Polifosforan sodu (E452) stosowany przy produkcji wędzonek wieprzowych, wędzonek drobiowych, szynek konserwowych pasteryzowanych i sterylizowanych oraz wędzonek ... 
 
Hamina_S 500g
 Hamina_S 500g     Cena:
12,00 zł

Polifosforan sodu E452 stosowany do produkcji wędzonek wieprzowych, wędzonek drobiowych, szynek konserwowych pasteryzowanych i sterylizowanych oraz wędzonek ... 
 
Izo-askorbinian Sodu 100g
 Izo-askorbinian Sodu 100g   Produkcja Polska  Cena:
3,50 zł

Izo-askorbinian sodu (E316) to pochodna witaminy C, przedłuża świeżość gotowego wyrobu. Stosowany również w celu przyśpieszenia procesu peklowania oraz wybarwienia peklowanego mięsa na kolor różowy. Dawkowanie: - peklowanie na sucho ... 
 
Glutaminian sodu 100g
 Glutaminian sodu 100g     Cena:
3,00 zł

Glutaminian sodu (E621), stosowany jako wzmacniacz smaku i zapachu. Dawkowanie: peklowanie na sucho do 50g / 100 kg mięsa podczas solenia peklosolą, peklowanie na mokro do 50g / 100 kg mięsa w czasie przygotowania solanki. Znajduje również ... 
 
Krew suszona 1kg
 Krew suszona 1kg     Cena:
21,50 zł

Krew suszona wieprzowa stosowana jako substytut krwi świeżej do wyrobu salcesonu czarnego, kaszanki i krupnioków śląskich. Znajduje zastosowanie w wędkarstwie do robienia zanęty na ryby. Krew należy rozpuścić w letniej wodzie 20-25°C. ... 
 
Krew suszona 500g
 Krew suszona 500g     Cena:
11,50 zł

Krew suszona wieprzowa stosowana jako substytut krwi świeżej do wyrobu salcesonu czarnego, kaszanki i krupnioków śląskich. Znajduje zastosowanie w wędkarstwie do robienia zanęty na ryby. Krew należy rozpuścić w letniej wodzie ... 
 
Aromat dymu wędzarniczego 200g
 Aromat dymu wędzarniczego 200g     Cena:
19,00 zł

Naturalny ekstrakt dymu do kiełbas grubo i średniorozdrobnionych, do wyrobów garmażeryjnych, przetworów rybnych oraz solanek nastrzykowych. Przed dawkowaniem uwodnić w solance. Skład: glukoza, sól, aromaty. Dawkowanie: 1g-2,5g/kg masy ... 
Wyświetlanie od 1 do 10 (z 11 pozycji) Stron:  1  2  [Następna >>] 
Koszyk
... jest pusty
Odbiór w PUNKCIE

Logowanie
Informacje
Kontakt
Tel
605 034 713
Tel
664 428 474
Godziny działania sklepu
Pn-So 9-16
Zadaj pytanie on-line
Recenzje
Bestsellery
Nowości
Zobacz wszystkie
2779125 wywołań od 21 maj 2013